Looking for our English website? Click here.

Close
hj

Arbetslivskontakter för utbildning

Arbetslivskontakter för utbildning

Som arbetsgivare har du många möjligheter att få kontakt med våra studenter, bland annat som fadderföretag, mentor, arbetsgivare eller genom verksamhetsförlagd utbildning. Studenterna kan bidra med fräscha idéer till din verksamhet och du får chans att marknadsföra dig som potentiell arbetsgivare för dem.

Bli fadderföretag

Programstudenter vid Internationella Handelshögskolan och Tekniska Högskolan är knutna till ett fadderföretag under utbildningens första två år. I dag finns cirka 800 fadderföretag i fadderföretagspoolen.

Ta emot en student på verksamhetsförlagd utbildning

För studenter vid Högskolan för lärande och kommunikation och Hälsohögskolan ingår praktik genom verksamhetsförlagd utbildning. Lärarutbildningen samarbetar med över 1.000 skolor och förskolor. Hälsohögskolan samarbetar med cirka 360 avdelningar och institutioner inom kommuner och landsting.

Dela |

Hitta arbetskraft

Career Center hjälper arbetsgivare att få kontakt med studenter och du kan kostnadsfritt annonsera ut lediga jobb för studenter på webben. 

Bli mentor

Vill du vara bollplank åt en student som är på väg ut i arbetslivet? Anmäl dig som mentor till Career Centers mentorskapsprogram.